Werkwijze

BRUIDSKAPSEL

Bij het kapsel wordt er gelet op de vorm van het gezicht. Verder kijk ik wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte.

Voor de proefsessie (meestal 3-6 weken voor de bruiloft) vraag ik je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. (denk bijv. aan Pinterest) Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht.

Draag je een witte jurk is het leuk en handig als je tijdens de proefsessie ook iets wits aantrekt, zo kun je je iets beter een voorstelling maken van hoe straks het totaalplaatje gaat worden.

Mocht je een kapsel in jouw hoofd hebben maar is jouw haar te dun, dan kan er altijd gekozen worden om een haarstuk te gebruiken.
Op de proefsessie wordt ook bekeken of een bezoek aan de kapper evt. nog nodig is.

BRUIDSMAKE-UP

Mijn doel bij het aanbrengen van make-up is om een mooi totaal beeld te creëren, maar niet om een compleet ander persoon van je te maken. Bij het opmaken wordt er gelet op de mooie accenten van je gezicht en deze zullen worden benadrukt. Ook informeer ik altijd naar de make-up die je in het dagelijks leven zelf gebruikt, zodat ik tot een resultaat zal komen dat ook echt bij jou past.

Ik heb een uitgebreide allround opleiding gevolgd waar alle soorten make-up en huidtypen aan bod zijn gekomen. Het merk waar meestal mee wordt gewerkt is M.A.C.  Dit merk heeft veel en mooie natuurlijke foundations, poeders en kleuren in het assortiment en is hierdoor uitermate geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid. Speciaal voor de donkere huid is er een scala aan kleuren met bijpassende poeders zodat er niet gevreesd hoeft te worden voor een grauwe teint.

Ik vind het belangrijk dat je er de hele dag goed uit blijft zien. Jouw lipgloss of lippenstift zal gedurende de dag vervagen en daarom krijg je van mij gratis dezelfde lipgloss of lippenstift om je lippen zelf bij te kunnen werken. Op verzoek is het ook mogelijk om andere producten (bijv. klein make-up setje) te bestellen.

Voor de bruiloft (3-6 weken) vindt er eerst nog een uitgebreide proefsessie plaats.

MAKE-UP BRUIDEGOM

Het is ook mogelijk om make-up voor de bruidegom te laten verzogen. Dit kan variëren van een poeder tegen het glimmen tot een potloodlijntje of een volledige basis, net wat de wensen zijn.

CLIP-IN EXTENTIONS

Heb je een geweldig kapsel in gedachten voor een feest of voor je eigen bruiloft maar gaat het met je eigen haar niet lukken omdat dit te dun of te kort is? Er is een oplossing.

Door te werken met clip-in extentions kan ik alsnog je droomkapsel voor je maken. De extentions zijn gemaakt van echt haar en van goede kwaliteit.
Na je bruiloft kun je er ook nog lange tijd plezier van hebben
Je kunt er alles mee doen wat je met je eigen haar kunt; wassen, stijlen en krullen en voor je gaat slapen haal je de clip-ins uit je haar en zijn ze klaar voor een volgende keer. Doordat je de clip-ins steeds verwijderd en ze niet zwaar zijn is het dragen ervan niet schadelijk voor je eigen haar.

Om tot de juiste kleur te komen neem ik een klein stukje van je eigen haar mee. Zo kan ik op zoek gaan naar dezelfde kleur of een kleur nuance die hier mooi bij past, zodat niemand ziet dat het niet je eigen haar is.

Het haar wordt geleverd in stroken aan clipjes bevestigd.
Zo is het haar heel gemakkelijk en onzichtbaar in elk kapsel te plaatsen, of je je haar nu los wilt dragen of opgestoken.

Prijzen kunnen verschillen door verschil in lengte en verschil in kleur (gemeleerd haar is duurder).
Een kleine indicatie: Voor een gemiddelde lengte haar (ruim over de schouder) in 1 kleur betaal je voor drie dubbelgenaaide stroken € 150,-

WIMPERS

Wil je een nog vollere wimper of mis je wat wimpers dan is het mogelijk om wimperplukjes te plaatsen of een nepwimper.
Een nepwimper klinkt meteen heftig maar er zijn nogal wat verschillende wimpers.
Zo kun je met een halve wimper (geplaatst aan de buitenkant van de wimper tot halverwege het oog) een heel mooi natuurlijk effect creeren aan de buitenzijde van de wimper.
Deze worden met een speciale rubberpasta bevestigd en blijven perfect zitten.

NAGELS

Ook nagelverzorging is niet geheel onbelangrijk op een dag als je trouwdag.
Tenslotte wil iedereen die ring aan je vinger bewonderen en komen je handen en dus ook nagels ook vaak in beeld op de foto.

Je kunt er voor kiezen om een manicure te laten doen zodat je handen en nagels er goed verzorgd uitzien.
Daarnaast of daarbij is het mogelijk om je nagels te laten lakken met een gewone of een gellak (hier moet wel een extra afspraak voor gemaakt worden in de laatste week voor de bruiloft).

Je kunt kiezen voor een french manicure (wit randje) of een klein accent op 1 van de nagels, mooi en eenvoudig. Heb je echter een thema bruiloft of bijzondere kleuraccenten, kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie opvallende kleur die past bij jouw bruiloft.

Het voordeel van een gellak is dat deze ruim drie weken mooi blijft zitten.
De lak kan aangebracht worden op de natuurlijke nagel en deze groeit dan gewoon door. Bij een beschadiging aan 1 of meerdere nagels kan ik de nagels ook ik iets verlengen.

WORKSHOP

Vind je het leuk om eens iets creatiefs te doen met bijvoorbeeld je vriendinnen of ben je bezig een vrijgezellenfeest te organiseren? Denk dan eens aan een make-up workshop. Ik kom op de lokatie die jij wenst. Wil je rustig 1 op 1 leren jezelf op te maken ook dat is mogelijk.
Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je een mooie make-up op kunt bouwen;
hierbij komen de verschillende stylen van make-up ook aan bod
zoals bijvoorbeeld de non make-up, dag make-up, avond make-up en smokey eye. Op deze manier is de workshop ook voor iedereen geschikt.
De mensen die nooit make-up gebruiken kunnen ervoor kiezen een non of dag make-up te leren aanbrengen en de mensen die juist iets zwaardere make-up willen proberen, maar bijvoorbeeld niet weten hoe ze dit moeten aanbrengen
kunnen kiezen voor een avond make-up of smokey eye.

Ik leg de verschillende stappen zo goed mogelijk uit. Vaak maak ik één oog voor je op in de stijl die jij wilt leren en doe je zelf het andere oog. Op deze manier weet je straks thuis ook echt nog hoe het moet en kun je het daadwerkelijk zelf.  Er mag gebruik gemaakt worden van mijn penselen en make-up producten.  Natuurlijk mag je ook je eigen spulletjes meenemen om mee aan de slag te gaan. Van mij krijg je een sponsje voor het aanbrengen van de foundation en een uitgeprinte versie van het verhaal van basis tot eind fixatie welke je beide mee mag nemen.

De workshop duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Kosten zijn op aanvraag