Recensies

Lees meer ervaringen van Bellebella-by-Saskia op ThePerfectWedding.nl

Verplicht veld

Wat vond je van mij?

Wij zijn getrouwd op 21

Wij zijn getrouwd op 21 december 2019 en hebben een perfecte dag gehad. Saskia heeft mij, mijn zus en mijn moeder echt super mooi opgemaakt. Heel erg bedankt hiervoor!

Renee

Saskia heeft een prachtig kapsel

Saskia heeft een prachtig kapsel gecreëerd voorafgaand aan onze bruiloft. Ook super mooi mijn make up gedaan. Heel mooi natuurlijk, zoals ik ben. Mijn man bleef maar zeggen hoe mooi hij mijn haar en make up vond! Saskia is ook super vriendelijk waardoor ik heel ontspannen aan de dag begon en ze was ook keurig op tijd. Kon niet beter!!

Febe

14 juni 2019 was onze

14 juni 2019 was onze trouwdag, het was ook een dag waarop Saskia ziek was.
Ondanks dat was ze er en heeft ze voor mij, mijn moeder en schoonmoeder prachtig haar/make-up verzorgd. We waren erg blij met het resultaat. Daarnaast gewoon een superleuk mens en luistert goed.
Dankjewel Saskia!

(foto: jcnfotografie.nl)

Chantal

31-05-2019 heeft Saskia mijn bruidskapsel

31-05-2019 heeft Saskia mijn bruidskapsel en make-up naar volle tevredenheid gedaan. Het is heel erg fijn dat Saskia ook voor de proefsessie naar je toekomt. Ze is heel gezellig en snapt goed wat je wil.
Ik kreeg heel veel complimenten van iedereen.
Ook achteraf is ze heel attent en heeft ze nog wat foto’s gestuurd.
Zeker een aanrader!
(foto: www.wikezijlstraphotography.nl)

Judith

1 en al lof!! Grote

1 en al lof!! Grote complimenten!! Proefkapsel was perfect, heel relexad en gezellig en in 1 keer wist ze wat ik wilde qua kapsel en make-up en op de dag weer een gezellig relaxte meid!! Veel complimenten gehad over mn haar en make-up. Kort daarna was ik daggast op een bruiloft en weer van haar dienst gebruik gemaakt. Ook beide was weer top!!

Anne van der Stel

Veel complimenten voor Saskia! Van

Veel complimenten voor Saskia! Van te voren goed contact en een fijne proefsessie waar ze me in no time al omtoverde tot échte bruid met subtiele maar feestelijke make up en een prachtig ingenieus opgestoken kapsel. Ze luisterde heel goed naar wat ik graag wilde en heeft duidelijk heel veel ervaring. Op de dag zelf liep alles ook op rolletjes en heeft ze ook het haar en de make up van mijn zussen naar grote tevredenheid gedaan. Veel positieve reacties gehad en alles bleef de hele dag perfect zitten. Dankjewel Saskia!

Renske

Ik schrijf niet snel een

Ik schrijf niet snel een recensie, maar als ik meer dan tevreden ben doe ik dat wel!

Vanaf het moment dat ik contact heb opgenomen met Saskia, voelde het goed. De communicatie per mail was erg snel. Toen ik eenmaal de bevestiging had gedaan, hadden we ook per app contact en ik kon ik elk moment vragen stellen, super!

Ik heb bij BelleBella mijn nagels, haar en make-up laten doen. Ook mijn gasten (waaronder een bruidsmeisje van 6) hebben o.a. hun nagels, make-up en haar laten doen.

Saskia luistert goed naar wat je wilt en maakt echt de bruid van je zoals jij het hebt aangegeven. Ze komt ook met de proefsessie bij je thuis en het is een relaxte én gezellige sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van goede make-up en Saskia werkt door haar ervaring/professionaliteit snel en zeer goed. Ze maakt foto’s van de proefsessie, zodat ze op de dag zelf precies weet wat er gedaan was.
Op de trouwdag zelf was ze ook heel relaxed, waardoor mijn gasten (en zelfs mijn nichtje van 6) en ik ook heel ontspannen bleven. Iedereen was super tevreden over hun haar, make-up en nagels. De make-up en het haar zaten na het feest nog steeds perfect en de nagels zien er (na 3 weken én een strandvakantie) nog steeds goed uit!

Kortom: BelleBella/Saskia is echt een aanrader voor jouw onvergetelijke dag!!

Anneloes de Jong

Hoi SaskiaNogmaals heel erg bedankt.

Hoi Saskia

Nogmaals heel erg bedankt. We hebben een fantastische dag gehad. Mede dankzij jou. Mijn man bleef maar zeggen hoe mooi hij mijn haar en make up vond. Zelfs nu nog 1,5 maand later. Ik raad je ook aan iedereen aan.

Lara van Klaveren - van der Waal

Saskia heeft mijn haar en

Saskia heeft mijn haar en make up uitstekend verzorgd op mijn huwelijksdag. Kort voor de bruiloft maakte zij nog plek in haar drukke agenda. Ze is professioneel en ervaren, reageert snel op vragen, gebruikt goede producten van mac. Ze begreep goed wat ik wilde en werkt snel. En ze is ook erg aardig.

Anne-Claire

“Op 28~02~2018💍💐👰

“Op 28~02~2018💍💐👰 Bellebella by Saskia willen wij graag enorm bedanken voor op onze bruiloft! Het was fantastisch! echt genoten van alles op onze grote dag. Helemaal tevreden, alles naar wens. Prachtige bruidsvisagie haar werk dat Saskia doet, voor de super mooie bruidsmake-up & bruidskapsels wat ook nog heel de dag blijft zitten, echt ’n pareltje. Ik raad voor iedereen Bellebella by Saskia zeker aan!”
(Photo By Carolien Koop)

Simon & Sabrina
Nick & Anouk

Hi Saskia,

Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor mijn prachtige bruidsmake-up en haarstyling.
Ik heb er veel complimenten over gekregen!
Eindelijk zijn de foto’s binnen.
Hierbij 1 van de mooiste voor op jullie website.
Veel succes met alle toekomstige bruiden en opdrachten!

Veel liefs van Mark & Lucille

Mark & Lucille

Ha Saskia,
We hebben een geweldige dag gehad & m’n haar en make-up zaten echt heel mooi.
Even twee fotootjes.
Heel erg bedankt!!

Liefs Leenke